De kwaliteitseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie zijn steeds uitgebreider en de wet- en
regelgeving is aan verandering onderhevig. De voedselveiligheid en productkwaliteit liggen meer en
meer onder een vergrootglas en de consument wordt kritischer en mondiger. Daarom wil u niet het
risico lopen dat uw kwaliteitsafdeling tijdelijk onderbezet is. De kans op claims of imagoverlies wil u
ten alle tijden voorkomen. Daarom is er meer en meer behoefte aan “ad hoc”, flexibele
ondersteuning op het gebied van kwaliteit of voedselveiligheid. Om te blijven voldoen aan de
hoogste standaarden in de markt is het van belang dat u beschikt over de juiste kennis en ervaring
binnen uw organisatie. Onze specialisten kunnen u ondersteunen op diverse terreinen op het
moment dat er tijdelijk capaciteit nodig is. Dat kan zijn als projectmanager, project specialist, als
procestechnoloog of als kwaliteitsmanager. Als u een van onze specialisten tijdelijk inzet binnen uw
organisatie, bent u zeker van de gewenste kwaliteit, de juiste ervaring, alsmede een borging door
middel van evaluatiemomenten. Tevens kunnen wij u tijdelijk ondersteunen bij langdurige ziekte,
zwangerschapsverlof of een nog niet ingevulde vacature (interim). Het is zelfs mogelijk om uw gehele
kwaliteitsafdeling te outsourcen. Hierdoor blijft u verzekerd van het gewenste kwaliteitsniveau en
continuïteit (outsourcing).